On-line poradna

mamograf

Datum: 01.07.2017
Typ: - Prevence

Otázka

Dobrý den, nahmatala jsem si nad pravou bradavkou tuhý útvar odhadem velikosti švestky, je mírně pohyblivý, nebolestivý. Po následném vyšetření mamografem mi lékařka sdělila, že dle výsledku je vše v pořádku, kontrola zase za dva roky, nic tam není. Vyšetření jsem podstoupila kvůli hormonální substituční terapii po chirurgickém odebrání "všeho". Je mi 47 let. Otázka zní, zda se nemám znepokojovat z pohmatného nálezu na prsou, a dále, zda hormonální terapie není pro mne nebezpečná /nejen kvůli prsou). Po operaci jsem tři měsíce. Děkuji za odpověď. L.

Odpověď

Obecně je jistě u takto mladé ženy HRT více přínosem než rizikem. Nicméně bych prs ještě došel ukázat nějakému mamologovi. 



Zpět na seznam otázek


 

Pusťte si video k produktu

video.jpg

Pojištění Lady Plus

SJEDNAT ON-LINE